Logo Loading

Stomatolog

Dr. Elvedin Tokay

Dr. Elvedin Tokay i lindur në Prizren në vitin 1988, ka diplomuar nga Universiteti i Stambollit (Çapa)  Fakulteti i Stomatologjisë në vitin 2012.  Dr. Tokay profesionin e tij e ka nisur në Turqi ndërsa është bashkëpunëtor i ekipit DentAristo që nga viti 2017. Posedon çertifikata të shumta në fusha të ndryshme të Stomatologjisë.

Flet gjuhet: Turqisht, Shqip, Anglisht dhe Boshnjakisht

Video of the doctor