Logo Loading

Stomatolog

Dr. Petrit Danjolli

Dr. Petrit Danjolli i lindur në Prizren në vitin 1992, pas diplomomit nga Shkolla e Mesme e Mjekësisë Drjetimi Teknikë i Stomatologjisë, studimet universitare ka vazhduar në Universitetin Kocaeli – Fakulteti i Stomatologjisë duke diplomuar në vitin 2018. Dr. Danjolli profesionin e tij e ka nisur në Turqi ndërsa është baskëpunëtor i ekipit DentAristo që nga viti 2019.  Në profesionin e tij është i përqendruar në ortodonti, implantologjinë dhe në stomatologjinë estetike. Posedon çertifikata të shumta në fusha të ndryshme të Stomatologjisë.

Flet gjuhët: Shqip, Turqisht dhe Anglisht

Video of the doctor