Logo Loading

STOMATOLOG

Dr.Ali Çeko

Dr. Ali Çeko
Dr. Ali Çeko i lindur në Prizren në vitin 1988, ka diplomuar në Universitetin e Ankara-së Fakulteti I Stomatologjisë në vitin 2019. Dr.Çeko profesionin e ka nisur në Turqi ku më pas ka vazhduar profesionin e stomatologut në Prishtinë për tu bashkangjitur në vitin 2024 në ekipin e klinikës DentAristo. Përveq trajtimeve të avancuara kirurgjike jep sherbime në të gjitha shërbimet stomatologjike. Posedon çertifikata të trajnimeve dhe konferencave të ndryshme të mara brenda dhe jashtë shtetit.
Flet gjuhët: Shqip, Turqisht, Boshnjakisht dhe Anglisht.