Logo Loading

STOMATOLOGE

Dr.Fiona Tamnik
Dr.Fiona Tamnik e lindur në Prizren në vitin 1995, ka diplomuar në Universitetin Katip Celebi në Izmir të Turqisë në vitin 2020. Dr.Fiona profesionin e saj e ka nisur ne Izmir ku dhe ka përfunduar studimet në një periudh tre vjeqare në sektorin publik dhe privat ku më pas në vitin 2023 është bashkangjitur në ekipin e klinikës DentAristo. Në profesionin e saj Dr. Fiona është përqendruar në të gjitha shërbimet stomatologjike e posaqerisht në ato estetike. Posedon certifikata të ndryshme në lëmi të ndryshme të stomatologjisë.

Flet gjuhët: Shqip, Turqisht si dhe Anglisht.