Logo Loading

Klinika jonë u themelua në vitin 2016 nga stomatologja Dr. Nalan Salah në Prizren-Kosovë. Vizioni ynë e themelimit që nga dita e parë ka dhënë prioritet parimit të “Cilësisë  Shëndetësore” dhe është strukturuar me këtë vetëdije. Infarstruktura fizike dhe tekinke është krijuar duke ndjekur teknologjinë e fundit sipas standardeve evropiane. Burimi njerëzor është përzgjedur me precizitet, me profesionalitet të dëshmuar. Me një staf të kualifikuar dhe me njohuritë të tyre të gjuhëve vendore dhe të huaj, klinika jonë preferohet jo vetëm nga klientët vendor por edhe nga vendeve të ndryshme të shteteve Evropiane.

DOKTORİ – Dentaristo
null

Dr. Nalan Salah

Stomatologe, Drejtoresh e Klinikës
null

Dr. FATON PULA

Stomatolog
null

Dr. ALI ÇEKO

STOMATOLOG
null

Dr. AMRA FAZLJI

STOMATOLOGE

Phone

+383 49 400 377

E-mail

info@dentaristo.com

Clinic Address

Rexhep Kabashi Nr.8 – Prizren