Logo Loading

Stomatolog

Dr. Faton Pula

Dr. Faton Pula i lindur në Prizren në vitin 1990,  ka diplomuar në Universitetin e Ankara-së Fakulteti i Stomatologjisë në vitin 2016.  Dr. Pula profesionin e tij e ka nisur në Turqi ndërsa është bashkëpunëtor i ekipit DentAristo që nga viti 2018.  Në profesionin e tij është i përqëndruar në protetikën dhe stomatologjinë estetike. Posedon çertifikata të shumta në fusha të ndryshme të Stomatologjisë.

Flet gjuhet: Shqip, Turqisht dhe Anglisht

Video of the doctor